Chef-koks

Natasja Oehlen

Schrijver en bedenker van het boek BioBudget en deze site: biobudget.nl.    

Meer lezen over Natasja Oehlen

Karlijn Kraan

Karlijn Kraan heeft lange tijd gewerkt in een catering bedrijf met een biologische maaltijdservice. Nu werkt ze in Molen de Gouden Engel. Ze kookt verrekte lekker en deelt graag haar succesrecepten met…

Meer lezen over Karlijn Kraan

Tanja van den Berge

Tanja van den Berge werkt als culinair schrijver, columnist en organisator van culinaire evenementen. Tijdens haar carrière als juridisch onderzoeker en docent aan de Universiteit van Amsterdam blijft het maar…

Meer lezen over Tanja van den Berge

Angélique Schmeinck

Over Angélique Schmeinck: Nederland telt slechts twee vrouwelijke SVH Meesterkoks en één daarvan is Angélique Schmeinck. Jarenlang was ze bewaakster van een Michelinster, om zich nu vooral te richten tot lezers, luisteraars en luchtreizigers. Met haar CuliAir Luchtballon Restaurant is ze vooral bedenker van culinaire avonturen. Daarnaast is Angélique een van de vaste gezichten van 24Kitchen Television waar zij onder meer het programma Impress your Friends presenteert.

Meer lezen over Angélique Schmeinck

Annette van Ruitenburg

Annette van Ruitenburg is kok, kookboekenschrijver, bestuurslid van Slowfood Texel, ambassadeur van ‘onvergetelijke groenten’, initiator van “De gezonde schoolkantine” op Texel nog veel meer!

Meer lezen over Annette van Ruitenburg

Alain Passard

Alain Passard haalt vrijwel alles uit eigen biologische moestuin. Zijn er nog geen tomaten, dan zal je deze dus niet op je bord aantreffen. Hij is een ster in het koken volgens de seizoenen. Biobudget is dan ook blij om vier seizoensrecepten uit zijn fantastische kookboek ‘Recepten van Alain Passard. De ***chef die groenten de hoofdrol geeft’, te mogen delen!

Meer lezen over Alain Passard

Michiel Bussink

Meer info volgt snel!

Meer lezen over Michiel Bussink

Arjan Smit, De Pronckheer

Arjan Smit van streekrestaurant De Pronckheer in Cothen werkt graag met verse biologische regionale producten, die het liefst kleinschalig geteeld zijn. Hij laat zijn gasten genieten van wat het  seizoen…

Meer lezen over Arjan Smit, De Pronckheer

Puck Kerkhoven

Puck Kerkhoven is in Nederland een autoriteit op het gebied van de culinaire journalistiek. Haar artikelen en levendige columns verschijnen onder meer in culinaire vakbladen en diverse regionalen dagbladen.

Meer lezen over Puck Kerkhoven

Marion Pluimes

‘Marion Pluimes, Marion Pluimes… waar ken ik die naam ook alweer van?’, zou je kunnen denken. En het antwoord kan in vele richtingen liggen. Het zou zomaar kunnen dat je haar kent van haar prijswinnende kookboek ‘De kleine vegetariër’, dat ze samen met Antoinette Hertsenberg schreef…

Meer lezen over Marion Pluimes

123