Chef-koks

Geert Burema, restaurant Merkelbach

Park Frankendael is niet alleen een van de mooiste parken van Amsterdam maar ook één van de meest culinaire. Elke laatste zondag van de maand biedt het podium voor de…

Meer lezen over Geert Burema, restaurant Merkelbach

Jet Eikelboom

   

Meer lezen over Jet Eikelboom

Nathan Vermunt & Pety Breugem: restaurant Karakter

Terwijl Rotterdam door bekende oorzaak in de ranglijst van steden met historische bouwwerken niet in de kopgroep voorkomt, geldt dat op geheel ander gebied ook voor het aantal gelegenheden waar…

Meer lezen over Nathan Vermunt & Pety Breugem: restaurant Karakter

Arnold Meulenbeld: restaurant Deeg

Het middeleeuwse museumkwartier in Utrecht huist niet alleen museumschatten. Ook kan je er genieten van de culinaire kunst, bij restaurant Deeg bijvoorbeeld. Patron cuisinier Arnold Meulenbeld maakt met oude ambachten nieuwe spannende creaties

Meer lezen over Arnold Meulenbeld: restaurant Deeg

Eef en Lien

Eef en Lien catering

Een feest is geen feest als Eef en Lien niet zijn geweest! Ze bedenken graag een passend culinair concept binnen uw wensen en budget.

Eef en Liens picknick

Heerlijk picknicken in de Haarlemmerhout zonder zelf uren in de keuken te staan? Dan kan! Bestel de goedgevulde picknickmanden van Eef en Lien. Duur? Ze hebben ook een bio budget variant (huh, waar kennen we die naam van?)

Meer lezen over Eef en Lien

Nina Brenjo, Nina’s Kitchen

Iedereen heeft het wel eens: Geen tijd, zin, puf, of inspiratie om ’s avonds een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te toveren. Je vingers toetsen al bijna het nummer van de pizzaboer in maar eerlijkheidshalve heb je helemaal geen zin in een vette deegbal… Voor alle Amsterdammers, is er goed nieuws! Voor een paar euro meer dan die Margarita verzorgt Nina’s Kitchen de heerlijkste (biologische) maaltijden. Eten alsof jezelf hebt gekookt maar dan lekkerder!
Eén waarschuwing: De kans bestaat dat je na het proeven van de maaltijden van chef Nina Brenjo, nooit meer pizza wilt bestellen…

Meer lezen over Nina Brenjo, Nina’s Kitchen

Désiree Vegter, De Bonte Tafel

Bij de Bonte Tafel eet je verser dan vers. Chef Désirée van Vegter plukt de meeste ingrediënten uit eigen tuin. Wat ze niet plukken kan, koopt ze in de nabije omgeving (West-Friesland). Je kan bij de Bonte Tafel terecht voor catering maar ook voor kookworkshops.

Meer lezen over Désiree Vegter, De Bonte Tafel

Antonio Carluccio

Chef-kok Antionio Carluccio begon zijn carrière als student in Wenen, waar hij de voordeleen ontdekte van een goed ingerichte voorraadkast en hoe belangrijk het is om dagelijks verse producten te kopen- die niet eens zo kostbaar hoeven te zin. Hij ontwikkelde zijn culinaire vaardigheden vanaf zijn jeugd in Italië, waar hij veel leerde van zijn moeder die zelf een gepassioneerd kok was.

Meer lezen over Antonio Carluccio

Eric van Veluwen

Eric van Veluwen chef-kok noemen is bij lange na niet genoeg. Termen als inspirator, doener, denker, hotelier, patron cuisinier, missionaris van de pure smaak en pleitbezorger van biologisch eten behoren hem ook toe.

Meer lezen over Eric van Veluwen

123