Contact

Welkom!

Leuk dat je biobudget gevonden hebt! En wist je al dat er nu ook een boek is? Want een site is leuk maar er gaat niks boven een boek waar je lekker in kunt bladeren. Zie hier voor meer info over BioBudget!

Maar je bent op deze pagina omdat je contact zoekt. Wil je een vraag stellen, een recept delen, een suggestie doen, heb je een interviewverzoek of wil je dat ik ook voor jouw blad/blog schrijf, of wil je toestemming om een recept, tekst of beeld te gebruiken? Mail dan naar: info@biobudget.nl. en ik probeer zo snel mogelijk te reageren.

Groet! Natasja Oehlen

Ps: Volg biobudget ook op twitter! @biobudget

founder biobudget

BioBudget Chef-koks: Natasja Oehlen | Karlijn Kraan | Tanja van den Berge | Angélique Schmeinck | Annette van Ruitenburg | Alain Passard | Michiel Bussink | Arjan Smit, De Pronckheer | Puck Kerkhoven | Marion Pluimes | zuskookt biologische catering | Sonja Zonneveld: Sei-jin | Lisette Bossert | Irene van Gent | Yvette van Boven | Jonathan Karpathios: Vork & Mes | Hagedis | Jonnie Boer, De Librije | Irma Holtkamp, MLTD | Femke van den Heuvel: Vlam In de Pan | Geert Burema, restaurant Merkelbach | Jet Eikelboom | Nathan Vermunt & Pety Breugem: restaurant Karakter | Arnold Meulenbeld: restaurant Deeg | Eef en Lien | Nina Brenjo, Nina’s Kitchen | Désiree Vegter, De Bonte Tafel | Antonio Carluccio | Eric van Veluwen |

020design | Kim Ravers, Custom HeArtWork | Studio Bicker |