BioBudget

BioBudget het boek voor een betaalbaar biologisch leven

Na biobudget.nl is er nu ook BioBudget hét boek! Het is een propvol boek geworden met: heel veel inspiratie, volop no waste tips en met meer dan 80 budgetrecepten met biologische groenten in de hoofdrol. Voor een biologisch én betaalbaar leven! En dat alles voor maar EUR 12,50. Een zichzelf terugverdiende investering dus!

BioBudget heeft een GOURMAND AWARD gewonnen in de categorie ‘Best Easy Recipes Book’!!!

Bestel ‘m online bij bijvoorbeeld uitgeverij Loopvis  of  Bol.com. Of koop BioBudget in een ‘echte’ winkel. Het is te verkrijgen in veel natuurvoedingswinkels, (kook)boekhandels en cadeaushops. Hebben ze ‘m (nog) niet dan kunnen ze BioBudget voor je bestellen (bijvoorbeeld via Loopvis, de Nieuwe Band, Booqx, het Centraal Boekhuis en Bowls & Dishes).

Marieke Henselmans in haar column in Het Algemeen Dagblad: ‘Meer inspiratie in het geweldige boek BioBudget van Natasja Oehlen. Lees het, doe het cadeau en ga koken met 5 sterren: groen, goedkoop, geweldig, gezond en biologisch’

Janneke Vreugdenhil in het NRC: <Het is maar een klein boekje, maar er staat niettemin veel handige tips in over hoe je lekker en gezond én biologisch kunt eten voor weinig geld. > <Feit is dat ze in haar boek aardige oplossingen geeft voor een klein budget. Zo is er een lijstje waarin ze aangeeft hoe je dure producten kunt vervangen door goedkopere. Krokante broodkruimels met rozemarijn in plaats van pijnboompitten>

Uit de LINDA ‘Moeten superfoods echt zo duur zijn? En hoe kun je zelf eenvoudig biologisch voedsel verbouwen? Dit boek laat zien hoe een biologische maaltijd echt veel logischer is dan een prakkie met kiloknallers.’

citroenenvitaminen voor je geldzaadballen

Helga de Graaf heeft de illustraties en opmaak verzorgd. Mooi hè?

BioBudget Chef-koks: Natasja Oehlen | Karlijn Kraan | Tanja van den Berge | Angélique Schmeinck | Annette van Ruitenburg | Alain Passard | Michiel Bussink | Arjan Smit, De Pronckheer | Puck Kerkhoven | Marion Pluimes | zuskookt biologische catering | Sonja Zonneveld: Sei-jin | Lisette Bossert | Irene van Gent | Yvette van Boven | Jonathan Karpathios: Vork & Mes | Hagedis | Jonnie Boer, De Librije | Irma Holtkamp, MLTD | Femke van den Heuvel: Vlam In de Pan | Geert Burema, restaurant Merkelbach | Jet Eikelboom | Nathan Vermunt & Pety Breugem: restaurant Karakter | Arnold Meulenbeld: restaurant Deeg | Eef en Lien | Nina Brenjo, Nina’s Kitchen | Désiree Vegter, De Bonte Tafel | Antonio Carluccio | Eric van Veluwen |

020design | Kim Ravers, Custom HeArtWork | Studio Bicker |