Het Love & Lemons kookboek

love & lemons kookboek

Toen ik Het LOVE & LEMONS Kookboek voor ’t eerst doorbladerde, kreeg ik in eerste instantie er de kriebels van. Weer zo´n foodie met een kast vol vogelvoer (chiazaad) en sriracha… Tuurlijk, laat voeding je medicijn zijn maar laat kookboeken ook kookboeken zijn en geen gezondheidsbijbels. Daarbij is het boek vanwege de herkomst (de schrijfster komt uit Texas) in een Amerikaans sausje gegoten. Daar moest ik even aan wennen maar toen ik mijn vooroordeel liet varen, bleek het eigenlijk een heel handig, informatief en kookboek te zijn waarvan je zin krijgt om snel de keuken in te stappen!

Lees binnenkort meer over het toch wel heel erg fijne boek ‘Het LOVE & LEMONS kookboek´ van Jeanine Donofrio.

BioBudget Chef-koks: Natasja Oehlen | Karlijn Kraan | Tanja van den Berge | Angélique Schmeinck | Annette van Ruitenburg | Alain Passard | Michiel Bussink | Arjan Smit, De Pronckheer | Puck Kerkhoven | Marion Pluimes | zuskookt biologische catering | Sonja Zonneveld: Sei-jin | Lisette Bossert | Irene van Gent | Yvette van Boven | Jonathan Karpathios: Vork & Mes | Hagedis | Jonnie Boer, De Librije | Irma Holtkamp, MLTD | Femke van den Heuvel: Vlam In de Pan | Geert Burema, restaurant Merkelbach | Jet Eikelboom | Nathan Vermunt & Pety Breugem: restaurant Karakter | Arnold Meulenbeld: restaurant Deeg | Eef en Lien | Nina Brenjo, Nina’s Kitchen | Désiree Vegter, De Bonte Tafel | Antonio Carluccio | Eric van Veluwen |

020design | Kim Ravers, Custom HeArtWork | Studio Bicker |