BATAAT CURRY + PREI + TOMAAT + KORIANDERBLAD + WITTE RIJST

Meesterkok Angélique Schmeinck ziet het liefst dat mensen lekker experimenteren in de keuken. Hierom schreef ze haar boeken Smaakvrienden Groenten en Smaakvrienden Fruit. In deze boeken geeft ze ook enkele micro-receptjes ter inspiratie. Dit is zo’n voorbeeld: Bataat curry met prei, tomaat, korianderblad en witte rijst!

GROENE CURRYPASTA 1 MIN. ROERBAKKEN IN WOK / KOKOSMELK TOEVOEGEN / 1 MIN. LATEN KOKEN • BATAAT BLOKJES 2 CM + PREIRINGEN 1 CM TOEVOEGEN / ZACHT KOKEN TOT GROENTEN BIJNA GAAR ZIJN • KERSTOMATEN TOEVOEGEN + LIMOENSAP EN RASP • 2 MIN. DOORVERWARMEN • KORIANDERBLAD ER OVER • GESTOOMDE WITTE RIJST APART ER BIJ •

 


Leave a comment

 

BioBudget Chef-koks: Natasja Oehlen | Karlijn Kraan | Tanja van den Berge | Angélique Schmeinck | Annette van Ruitenburg | Alain Passard | Michiel Bussink | Arjan Smit, De Pronckheer | Puck Kerkhoven | Marion Pluimes | zuskookt biologische catering | Sonja Zonneveld: Sei-jin | Lisette Bossert | Irene van Gent | Yvette van Boven | Jonathan Karpathios: Vork & Mes | Hagedis | Jonnie Boer, De Librije | Irma Holtkamp, MLTD | Femke van den Heuvel: Vlam In de Pan | Geert Burema, restaurant Merkelbach | Jet Eikelboom | Nathan Vermunt & Pety Breugem: restaurant Karakter | Arnold Meulenbeld: restaurant Deeg | Eef en Lien | Nina Brenjo, Nina’s Kitchen | Désiree Vegter, De Bonte Tafel | Antonio Carluccio | Eric van Veluwen |

020design | Kim Ravers, Custom HeArtWork | Studio Bicker |