Koolrabisalade

Een heerlijke winterse salade! 

Nodig:

  • 1 koolrabi
  • tijm
  • 1 citroen
  • 4 el olijfolie
  • enkele druppels walnootolie
  • 1 theel sinaasappelschilrasp
  • ½ theel witte miso
  • peper
  • zout
  • een plukje broccolikiemen

Dunne plakken of geraspt

Schil de koolrabi en snij met een mandoline in dunne plakken (of rasp de koolrabi grof).Verdeel deze over de borden.

Dressing

Klop een dressing van tijm, citroensap en rasp, olijfolie,walnoot-olie, sinaasappelrasp, miso, zeezout en peper.

Garneer met de kiemen


Leave a comment

 

BioBudget Chef-koks: Natasja Oehlen | Karlijn Kraan | Tanja van den Berge | Angélique Schmeinck | Annette van Ruitenburg | Alain Passard | Michiel Bussink | Arjan Smit, De Pronckheer | Puck Kerkhoven | Marion Pluimes | zuskookt biologische catering | Sonja Zonneveld: Sei-jin | Lisette Bossert | Irene van Gent | Yvette van Boven | Jonathan Karpathios: Vork & Mes | Hagedis | Jonnie Boer, De Librije | Irma Holtkamp, MLTD | Femke van den Heuvel: Vlam In de Pan | Geert Burema, restaurant Merkelbach | Jet Eikelboom | Nathan Vermunt & Pety Breugem: restaurant Karakter | Arnold Meulenbeld: restaurant Deeg | Eef en Lien | Nina Brenjo, Nina’s Kitchen | Désiree Vegter, De Bonte Tafel | Antonio Carluccio | Eric van Veluwen |

020design | Kim Ravers, Custom HeArtWork | Studio Bicker |