POMPOENSOEP + POMPOENPITTENOLIE + JONGE ZACHTE GEITENKAAS + LENTEUI

Meesterkok Angélique Schmeinck ziet het liefst dat mensen lekker experimenteren in de keuken. Hierom schreef ze haar boeken Smaakvrienden Groenten en Smaakvrienden Fruit. In deze boeken geeft ze ook enkele micro-receptjes ter inspiratie. Zo ook deze: 

ZOETE WITTE UI GROF GESNIPPERD + KNOFLOOK + VENKEL IN REPEN GLAZIG FRUITEN IN OLIJFOLIE / ORANJE HOKKAIDO POMPOEN IN STUKKEN VAN CA. 3 CM TOEVOEGEN + VERSE LAURIER + TIJM + CITROENSCHILLETJES / KRACHTIGE KIPPENBOUILLON ER BIJ SCHENKEN / KOKEN TOT DE POMPOEN ZACHT IS / LAURIER EN TIJM VERWIJDEREN /PUREREN MET STAAFMIXER / ZEVEN • LENTEUI IN DUNNE SCHUINE STUKJES SNIJDEN – 5 MIN IN IJSKOUD WATER LATEN STAAN • SOEP PRESENTEREN IN BORD OF KOM / POMPOENPITOLIE ER IN DRUPPELEN / ZACHTE GEITENKAAS ER BOVEN VERKRUIMELEN / LENTEUI ER IN STROOIEN •


Leave a comment

 

BioBudget Chef-koks: Natasja Oehlen | Karlijn Kraan | Tanja van den Berge | Angélique Schmeinck | Annette van Ruitenburg | Alain Passard | Michiel Bussink | Arjan Smit, De Pronckheer | Puck Kerkhoven | Marion Pluimes | zuskookt biologische catering | Sonja Zonneveld: Sei-jin | Lisette Bossert | Irene van Gent | Yvette van Boven | Jonathan Karpathios: Vork & Mes | Hagedis | Jonnie Boer, De Librije | Irma Holtkamp, MLTD | Femke van den Heuvel: Vlam In de Pan | Geert Burema, restaurant Merkelbach | Jet Eikelboom | Nathan Vermunt & Pety Breugem: restaurant Karakter | Arnold Meulenbeld: restaurant Deeg | Eef en Lien | Nina Brenjo, Nina’s Kitchen | Désiree Vegter, De Bonte Tafel | Antonio Carluccio | Eric van Veluwen |

020design | Kim Ravers, Custom HeArtWork | Studio Bicker |