Restje meatloaf met pasta

Bijna iedereen maakt zich er schuldig aan. Eten weggooien. Eef & Lien laten met dit recept zien hoe je met het restje van hun vorige recept weer een nieuwe en smakelijke maaltijd op tafel kunt zetten!

Bereidingstijd:voorbereiden 10 minuutjes, bereiden: 15 minuten

  • Restje meatloaf (kan ook vegetarisch)
  • 2 el olijfolie
  • 300 g. pasta naar keuze
  • 2 blikken gepelde tomaten
  • 1 fijngehakt teentje knoflook
  • Handje in kleine stukjes gescheurde basilicum
  • Zout & peper
  • Eventueel wat geraspte kaas

Pasta i meatloaf

Kook de pasta beetgaar. Snijd ondertussen de meatloaf in stukken. Verhit de olie in een ruime koekenpan of wok. Doe de blikken tomaat erbij en druk ze wat in stukken. Laat tien minuutjes inkoken. Doe er dan de knoflook, de basilicum, de stukken meatloaf en zout en peper (naar smaak) bij en laat nog even koken.

Doe de pasta over in een leuke schaal en schenk de saus erover. Strooi eventueel nog de kaas over het geheel.

Eet smakelijk!

 


Leave a comment

 

BioBudget Chef-koks: Natasja Oehlen | Karlijn Kraan | Tanja van den Berge | Angélique Schmeinck | Annette van Ruitenburg | Alain Passard | Michiel Bussink | Arjan Smit, De Pronckheer | Puck Kerkhoven | Marion Pluimes | zuskookt biologische catering | Sonja Zonneveld: Sei-jin | Lisette Bossert | Irene van Gent | Yvette van Boven | Jonathan Karpathios: Vork & Mes | Hagedis | Jonnie Boer, De Librije | Irma Holtkamp, MLTD | Femke van den Heuvel: Vlam In de Pan | Geert Burema, restaurant Merkelbach | Jet Eikelboom | Nathan Vermunt & Pety Breugem: restaurant Karakter | Arnold Meulenbeld: restaurant Deeg | Eef en Lien | Nina Brenjo, Nina’s Kitchen | Désiree Vegter, De Bonte Tafel | Antonio Carluccio | Eric van Veluwen |

020design | Kim Ravers, Custom HeArtWork | Studio Bicker |