Wraps met boontjes

‘Wat is het leven toch goed!’, denk je al snel op een warme zomeravond. Maar een zomeravond met deze biologische wraps denk je in superlatieven:  ‘wat is het leven toch fantastisch!’

  • 200 g  verse sperziebonen
  • 6 wraps
  • 1 pakje roomkaas zoals mascarpone, california, mon chou van ongeveer 200 g
  • 6-8  eetl chilisaus
  • 6-8 eetl mayonaise
  • 1/6  krop ijsbergsla
  • peper

dop je eigen boontjes

Dop de boontjes aan de steeltjes-kant en laat ze heel. Kook ze beetgaar in water met zout, koel direct af en laat uitlekken. Snijd de sla fijn.

vullen en smullen

Bestrijk de hele wrap met roomkaas. Leg in het midden van de wrap een paar boontjes. Strijk hier mayonaise en chilisaus over heen. Bedek met ijsbergsla. Maal er wat peper overheen. Zorgvuldig oprollen en in 2 stukken snijden. Direct serveren.


Leave a comment

 

BioBudget Chef-koks: Natasja Oehlen | Karlijn Kraan | Tanja van den Berge | Angélique Schmeinck | Annette van Ruitenburg | Alain Passard | Michiel Bussink | Arjan Smit, De Pronckheer | Puck Kerkhoven | Marion Pluimes | zuskookt biologische catering | Sonja Zonneveld: Sei-jin | Lisette Bossert | Irene van Gent | Yvette van Boven | Jonathan Karpathios: Vork & Mes | Hagedis | Jonnie Boer, De Librije | Irma Holtkamp, MLTD | Femke van den Heuvel: Vlam In de Pan | Geert Burema, restaurant Merkelbach | Jet Eikelboom | Nathan Vermunt & Pety Breugem: restaurant Karakter | Arnold Meulenbeld: restaurant Deeg | Eef en Lien | Nina Brenjo, Nina’s Kitchen | Désiree Vegter, De Bonte Tafel | Antonio Carluccio | Eric van Veluwen |

020design | Kim Ravers, Custom HeArtWork | Studio Bicker |